Contact
Reviews

Wat anderen zeggen

Josephina - Online Nederlans docente

Ik volgde Sheila al een tijdje en had al waardevolle tips van haar gekregen via haar gratis Instagram scan Call.

Hoewel mijn bedrijf al lekker liep, had ik nog steeds geen idee hoe ik mijn aanbod het beste kon doen op Instagram. Ik deed maar wat en besefte dat ik nog lang niet mijn volledige potentieel had benut.

Daarom besloot ik me in te schrijven voor 'Boost your Business' en tot nu toe heb ik daar geen moment spijt van gehad!

Niet alleen ontvangen we wekelijks praktische en gemakkelijk toepasbare tips in videoformaat, maar we krijgen ook een maandelijkse live Q&A waar al onze vragen worden beantwoord.

Daarnaast hebben we toegang tot een gezellige community van gelijkgestemde ondernemers en maken we kans op leuke prijzen!

Voordat ik lid werd, had ik weinig ervaring met stories en reels. Nu kan ik er al behoorlijk goed mee overweg en heb ik al verschillende prijzen gewonnen!

Ik zou dit membership zeker aanraden aan zowel beginnende als ervaren ondernemers. Het daagt je uit om het beste uit jezelf te halen en geeft je bedrijf een flinke boost!

Ik zie nu een constante stroom van potentiële klanten binnenkomen!
Dank je wel Sheila!

Bianca - Huisstijl en kleuren expert

De gratis Instagram scan call was een waardevolle ervaring die mijn kijk op het werken met Instagram heeft verbeterd.

Ik heb waardevolle tips en inzichten gekregen voor het verbeteren van mijn biografie. Iets waar ik al een tijd mee worstelde hoe ik dit nou echt helemaal goed kon krijgen.

Het persoonlijke meekijken naar mijn Instagram account vond ik een geweldige toevoeging, waarbij concrete verbeterpunten werden genoemd.

Ik was blij met de specifieke aanwijzingen die ik direct kon toepassen. Dit gaf een flinke inspiratie boost en duidelijke richting om mijn online aanwezigheid te versterken en mijn doelgroep beter te
benoemen.

Ik kan de scan call van Sheila van harte aanbevelen voor ondernemers die willen werken aan hun zichtbaarheid en op een professionele manier hun doelgroep willen aanspreken.

Het persoonlijke meekijken naar je Instagram account en de waardevolle tips die daaruit voortkomen, maken het echt een onmisbare ervaring.

Het heeft mijn begrip van zakelijk
gebruik van Instagram vergroot en geholpen om mijn eigen authenticiteit aan te gaan pakken en zichtbaar te zijn.

Dankzij de gratis Instagram scan call voel ik me nu zelfverzekerder om mijn eigen Instagram-profiel effectiever te gaan gebruiken.

Heb je genoeg gelezen en wil je ook aan de slag?

bOEK EEN GRATIS iNSTAGRAM SCAN CALL!

Marcella - Virtual assistant

Ik kwam via Instagram in contact met Sheila en ben ingegaan op haar aanbod wat betreft een gratis Instagram scan call.

Ik was namelijk al een tijdje benieuwd wat een Instagram expert van mijn account vindt. Wat kunnen bijvoorbeeld verbeterpunten zijn, zodat ik klanten ga aantrekken.

Het werd een heel fijn gesprek! Sheila neemt alle tijd voor je! Ze bekijkt echt alles en neemt het helemaal met je door. Ze vertelt wat er goed is en ze geeft je tips wat je zou kunnen verbeteren, wat je beter weg kunt laten of wat je nog kan toevoegen.

Als jij jouw account helemaal zelf hebt opgestart en je bereikt niet jouw gewenste doel, laat Sheila er dan eens naar kijken!!

Ik ben blij dat ik nu weet dat het er al best goed uitziet, maar dat ik hier en daar nog iets kan verbeteren.

Ik ga aan de slag met haar fijne tips!!

Gallieth - Human design expert

Ik wist al heel veel van Instagram, dacht ik, maar door Boost your Business heb ik nu ook echt de regelmaat en structuur om de kennis toe te passen.

Ik wist wel dat ik statistieken bij kan houden om de motivatie hoog te houden, te sturen waar nodig, maar ik wist dit niet handig toe te passen.

Het spelelement is voor mij heel fijn omdat ik van wedstrijden houd :-) en de structuur omdat ik gewoon opvolg wat er gevraagd wordt ipv ga nadenken.

Ik ben blij met het membership omdat ik mijn statistieken nu kan beinvloeden en verkoop uit kan halen.

Daisy - Netwerkmarketeer

Voordat ik mij inschreef voor de cursus Knallen met content, hoopte ik dat ik meer inspiratie zou krijgen naar hoe ik nieuwe volgers zou kunnen trekken, hoe het algoritme werkt en vooral: inspiratie voor content.

De cursus heeft mij daar enorm goed mee geholpen! Er zitten niet alleen hele mooie tips in over content, volgers aantrekken en het algoritme wat ik wou, maar nog zo veel meer! Ik heb enorm veel geleerd over canva, de gedachtegang, de don’ts waar ik mijzelf ook op betrapte! Van alles.

Het is een hele waardevolle cursus die aansluit op elk vlak van social media.

Ik zal de cursus aanbevelen aan mensen die niet alleen beginnend zijn met een eigen onderneming. Maar ook net als ik die langer dan een jaar een business hebben.

Sta open om te leren en vooral: om aan te nemen van de juiste mensen met de juiste waarde die ze bieden. :)
Het is waarde voor je geld!

Sandra - Mindset coach

Vorig jaar ben ik gestart als Mindset coach. Hoewel mijn bedrijf lekker liep, wist ik dat ik meer zou kunnen halen uit mijn Instagram. Maar ik wist alleen niet goed welke stappen ik hiervoor moest maken.

Sheila heb ik leren kennen via Instagram en ik had gelijk een goed gevoel. Ze gaf mij direct al goede en waardevolle tips. Ik dacht "als ze nu al zulke goede tips geeft, hoe waardevol gaat de cursus dan wel niet zijn?". Het was dan ook geen moeilijk besluit om mij in te schrijven!

Sheila is enthousiast, lief en denkt goed met je mee. Zij en de cursus hebben mij en mijn Instagram zo goed geholpen dat ik nu vaak nieuwe klanten haal uit Instagram.

Ik ben Sheila enorm dankbaar. De cursus zal ik dan ook aanbevelen aan iedere ondernemer die haar bedrijf wilt verbeteren via Instagram.

Desiree – Netwerkmarketeer

Voordat ik de cursus 'Knallen met content' volgde wist ik helemaal niks over content en het voelde alsof ik maar wat deed en aan het dwalen was. 

Door de cursus heb ik meer structuur kunnen aanbrengen in mijn Instagram. En een duidelijk beeld kunnen scheppen over wat ik wil met Instagram. 

De cursus zal ik aanbevelen aan Iedereen die geld wilt verdienen met Instagram.

Rebecca – Personal trainer

Deze cursus raad ik aan iedereen aan die net als ik, op zoek is naar de juiste volgers voor haar bedrijf.

D.v.m. de opdrachten, heb ik zoveel geleerd over hoe ik mijn juiste volgers kan vinden over de correcte manier van het presenteren van mijn Instagram en nog veel meer. Als er dingen niet duidelijk waren of iets wat ik niet kende, kon ik altijd bij Sheila terecht voor mijn vragen. Ze stond meteen voor me klaar en kon me direct helpen.

Ik ben super blij dat ik deze cursus heb gedaan.

Sienna – Netwerkmarketeer

Ik zat voordat ik met de cursus begon ermee dat ik niet helemaal wist hoe ik goede content kon maken en hoe ik die het beste kon plaatsen.

In de cursus heb ik veel handige tips gehad en ook dat een rasterpatroon op je profiel het erg goed doet. Ook heb ik geleerd hoe het algoritme werkt en hoe ik mijn statistieken beter kan uitlezen en zo ook weet wanneer ik de content kan plaatsen. Voor de content zelf heb ik nog geleerd hoe ik goede pakkende teksten kan schrijven.

Ik zou je aanbevelen aan mensen die verder willen komen in de online business en die meer uit hun sociale media willen halen. Ik zou je aanbevelen aan een vriend van me met zijn eigen bedrijf om hem aan te sporten dat de sociale media erg belangrijk is geworden. Hier kunnen ze veel van leren en kunnen het meteen toepassen.

Nina - Fotograaf

Via Instagram kwam ik in contact met Sheila en ik dacht gelijk "zij kan mij helpen!"

Ik vond het moeilijk om mij als fotograaf te positioneren op Instagram. Want tja, ik wil mijn portfolio laten zien en daar gebruikte ik Instagram dan ook voor.

In de Instagram scan call heeft Sheila mij heel goed geholpen. Ze heeft mij hele goede en duidelijke tips gegeven hoe ik als fotograaf mij met een personal brand kan positioneren. Én hoe ik mij kan onderscheiden van andere fotografen.
Ik ben nu (3 dagen later) al door Sheila haar tips in gesprek met een nieuwe klant!

De Instagram scan call zal ik daarom ook zeker aanbevelen aan alle ondernemers die meer uit Instagram willen halen.

Sheila ik wil je bedanken voor de gezellige call en goede tips!

Rachel – Content creator

Enorm fijn dat ik deze cursus heb gedaan.

Privé vind ik het fijn om in Instagram wat creativiteit kwijt te kunnen. Gewoon voor de lol dus. Maar sinds kort verzorg ik ook het Instagram-account voor mijn werkgever. De timing van deze cursus kon dus niet beter! Ik heb fijne tips en adviezen gekregen die ik direct heb kunnen toepassen in m’n werk.

Alle tips voor het maken van een lijst met voor jou passende hashtags. Erg bruikbaar en tijdbesparend!

Ook de korte Canva-cursus kwam voor mij precies op het juiste moment! Hier heb ik in m’n werk in een paar weken tijd al zóveel aan gehad! Fijn hoe Sheila hierin rustig en heel duidelijk de functies en mogelijkheden stap voor stap met je doorneemt.

Ik zou de cursus vooral aanbevelen aan mensen die privé (nog) niet zoveel doen met Instagram, maar het (beter willen) inzetten voor hun eigen bedrijf of onderneming. Mensen die de basis van Instagram wel al kennen, maar zich eerder nooit zo hebben verdiept in (de werking van) het algoritme.

Danniek - Netwerkmarketeer

Voordat ik Knallen met content deed wilde ik erg graag meer leren over een goed insta profiel, een goede branding, maar ook hoe en wat ik wilde gaan uitstralen naar mijn kopers en welke waarde ik mee wil geven via mijn insta. 

De cursus heeft mij in ieder geval al inzicht gegeven in het algoritme, hoe ik mijn post/stories meer onder de mensen breng. Ook heeft het er voor gezorgd dat ik ben gaan nadenken over mijn “brand” en dat ik voor mezelf nu zeker 3 hele duidelijke steunpilaren heb om aan vast te houden. Ook merk ik dat ik daardoor beter vooruit kan plannen, en mijn content beter klaar heb staan.

ik zou je zeker voor startende ondernemers / netwerk marketeers aanbevelen. Omdat je ze echt de handige tips en tricks kan geven die juist in de opstartfase van je business erg fijn zijn. Zo kun je een hele fijne en goede “kickstart” maken in je business. En deze lijn kun je zelf verder uitwerken.

Wil je ook grote stappen maken net als deze ondernemers?

Neem contact op
Contact