Contact
Reviews

Wat anderen zeggen

Rachel – Content creator

Enorm fijn dat ik deze cursus heb gedaan.

Privé vind ik het fijn om in Instagram wat creativiteit kwijt te kunnen. Gewoon voor de lol dus. Maar sinds kort verzorg ik ook het Instagram-account voor mijn werkgever. De timing van deze cursus kon dus niet beter! Ik heb fijne tips en adviezen gekregen die ik direct heb kunnen toepassen in m’n werk.

Alle tips voor het maken van een lijst met voor jou passende hashtags. Erg bruikbaar en tijdbesparend!

Ook de korte Canva-cursus kwam voor mij precies op het juiste moment! Hier heb ik in m’n werk in een paar weken tijd al zóveel aan gehad! Fijn hoe Sheila hierin rustig en heel duidelijk de functies en mogelijkheden stap voor stap met je doorneemt.

Ik zou de cursus vooral aanbevelen aan mensen die privé (nog) niet zoveel doen met Instagram, maar het (beter willen) inzetten voor hun eigen bedrijf of onderneming. Mensen die de basis van Instagram wel al kennen, maar zich eerder nooit zo hebben verdiept in (de werking van) het algoritme.

Danniek – Netwerkmarketeer

Voordat ik Knallen met content deed wilde ik erg graag meer leren over een goed insta profiel, een goede branding, maar ook hoe en wat ik wilde gaan uitstralen naar mijn kopers en welke waarde ik mee wil geven via mijn insta. 

De cursus heeft mij in ieder geval al inzicht gegeven in het algoritme, hoe ik mijn post/stories meer onder de mensen breng. Ook heeft het er voor gezorgd dat ik ben gaan nadenken over mijn “brand” en dat ik voor mezelf nu zeker 3 hele duidelijke steunpilaren heb om aan vast te houden. Ook merk ik dat ik daardoor beter vooruit kan plannen, en mijn content beter klaar heb staan.

ik zou je zeker voor startende ondernemers / netwerk marketeers aanbevelen. Omdat je ze echt de handige tips en tricks kan geven die juist in de opstartfase van je business erg fijn zijn. Zo kun je een hele fijne en goede “kickstart” maken in je business. En deze lijn kun je zelf verder uitwerken.

Heb je genoeg gelezen en wil je ook aan de slag?

bOEK EEN GRATIS iNSTAGRAM SCAN CALL!

Desiree – Netwerkmarketeer

Voordat ik de cursus volgde wist ik helemaal niks over content en het voelde alsof ik maar wat deed en aan het dwalen was. 

Door de cursus heb ik meer structuur kunnen aanbrengen in mijn Instagram. En een duidelijk beeld kunnen scheppen over wat ik wil met Instagram. 

De cursus zal ik aanbevelen aan Iedereen die geld wilt verdienen met Instagram.

Rebecca – Personal trainer

Deze cursus raad ik aan iedereen aan die net als ik, op zoek is naar de juiste volgers voor haar bedrijf.

D.v.m. de opdrachten, heb ik zoveel geleerd over hoe ik mijn juiste volgers kan vinden over de correcte manier van het presenteren van mijn Instagram en nog veel meer. Als er dingen niet duidelijk waren of iets wat ik niet kende, kon ik altijd bij Sheila terecht voor mijn vragen. Ze stond meteen voor me klaar en kon me direct helpen.

Ik ben super blij dat ik deze cursus heb gedaan.

Sienna – Netwerkmarketeer

Ik zat voordat ik met de cursus begon ermee dat ik niet helemaal wist hoe ik goede content kon maken en hoe ik die het beste kon plaatsen.

In de cursus heb ik veel handige tips gehad en ook dat een rasterpatroon op je profiel het erg goed doet. Ook heb ik geleerd hoe het algoritme werkt en hoe ik mijn statistieken beter kan uitlezen en zo ook weet wanneer ik de content kan plaatsen. Voor de content zelf heb ik nog geleerd hoe ik goede pakkende teksten kan schrijven.

Ik zou je aanbevelen aan mensen die verder willen komen in de online business en die meer uit hun sociale media willen halen. Ik zou je aanbevelen aan een vriend van me met zijn eigen bedrijf om hem aan te sporten dat de sociale media erg belangrijk is geworden. Hier kunnen ze veel van leren en kunnen het meteen toepassen.

Sandra – Mindset coach

Vorig jaar ben ik gestart als Mindset coach. Hoewel mijn bedrijf lekker liep, wist ik dat ik meer zou kunnen halen uit mijn Instagram. Maar ik wist alleen niet goed welke stappen ik hiervoor moest maken.

Sheila heb ik leren kennen via Instagram en ik had gelijk een goed gevoel. Ze gaf mij direct al goede en waardevolle tips. Ik dacht "als ze nu al zulke goede tips geeft, hoe waardevol gaat de cursus dan wel niet zijn?". Het was dan ook geen moeilijk besluit om mij in te schrijven!

Sheila is enthousiast, lief en denkt goed met je mee. Zij en de cursus hebben mij en mijn Instagram zo goed geholpen dat ik nu vaak nieuwe klanten haal uit Instagram.

Ik ben Sheila enorm dankbaar. De cursus zal ik dan ook aanbevelen aan iedere ondernemer die haar bedrijf wilt verbeteren via Instagram.

Wil je ook grote stappen maken net als deze ondernemers?

Neem contact op
Contact