Sheila,

Hey wat leuk, welkom op mijn website. Mijn naam is Sheila, ik ben 31 jaartjes jong en woon samen met mijn verloofde in het mooie Groningen.

Dagelijks werk ik aan mijn dromen en de dingen die ik het liefste doe: vrouwelijke ondernemers inspireren en helpen om het beste uit hun onderneming te halen via Instagram.

Zelf heb ik inmiddels 5 verschillende ondernemingen (gehad) en weet ik als geen ander hoe belangrijk Social Media is voor je bedrijf. In het begin liep ik zelf tegen wat problemen, uhum uitdagingen aan. Hoe kan ik het beste groeien op Instagram? Hoe haal ik het meeste uit het algoritme? Hoe verkoop ik mijn producten/diensten zonder salesy over te komen? Hoe zet ik mijn volgers om in klanten? Door de jaren heen heb ik veel geleerd en verschillende strategieën uitgeprobeerd, waardoor ik nu precies weet wat wel en niet werkt.

Dankbaar

Ik ben erg dankbaar dat ik met mijn strategieën en tips andere ondernemers kan inspireren, motiveren èn kan helpen om de beste resultaten te behalen en hun bedrijf te kunnen zien groeien.

Mensen omschrijven mij als ambitieus, een inspirator en een sociaal persoon die overal het positieve van inziet.

Nog wat leuke weetjes over mij,

· In 2016 ben ik begonnen met ondernemen
· Ik heb tot mijn 25e in Amsterdam gewoond
· Je kan mij wakker maken voor sushi
· Ik ben gek op spelletjes
· Ik ben een dierenvriend
· Ik heb een zwak voor leuke notitieboekjes
· Ik word gemotiveerd door goede quotes

If you can dream it,
you can do it.

Zullen we kletsen?

Ja, gezellig!
Contact