Gratis Instagram
scan call

Ben jij een online ondernemer en wil je meer bereiken met jouw Instagram? Meer juiste volgers en meer klanten? Plan dan een gratis Instagram scan call met mij in.

In deze video call van 45 minuten ga ik live jouw Instagram ‘scannen’. Ik zal praktische tips met je delen over hoe jij jouw account kunt verbeteren.

Ook zullen we dieper ingaan op je doelen en bespreken we hoe jij deze kunt behalen.

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien via Instagram. Zodat ze elke dag nieuwe leads (potentiële klanten) binnenhalen.

Na de Gratis Instagram scan call heb jij de juiste handvatten om jouw Instagram te optimaliseren zodat je makkelijker jouw doelen bereikt.

Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je een mail met daarin een link naar mijn agenda. Hier kun jij een datum en tijd kiezen voor de call.

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips én je reserveert een gratis Instagram scan call.
Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.
Reviews

Wat anderen zeggen

Bianca - Huisstijl en kleuren expert

De gratis Instagram scan call was een waardevolle ervaring die mijn kijk op het werken met Instagram heeft verbeterd.

Ik heb waardevolle tips en inzichten gekregen voor het verbeteren van mijn biografie. Iets waar ik al een tijd mee worstelde hoe ik dit nou echt
helemaal goed kon krijgen.

Het persoonlijke meekijken naar mijn Instagram account vond ik een geweldige toevoeging, waarbij concrete verbeterpunten werden genoemd.

Ik was blij met de specifieke aanwijzingen die ik direct kon toepassen. Dit gaf een flinke inspiratie boost en duidelijke richting om mijn online aanwezigheid te versterken en mijn doelgroep beter te
benoemen.

Ik kan de scan call van Sheila van harte aanbevelen voor ondernemers die willen werken aan hun zichtbaarheid en op een professionele manier hun doelgroep willen aanspreken.

Het persoonlijke meekijken naar je Instagram account en de waardevolle tips die daaruit voortkomen, maken het echt een onmisbare ervaring.

Het heeft mijn begrip van zakelijk
gebruik van Instagram vergroot en geholpen om mijn eigen authenticiteit aan te gaan pakken en zichtbaar te zijn.

Dankzij de gratis Instagram scan call voel ik me nu zelfverzekerder om mijn eigen Instagram-profiel effectiever te gaan gebruiken.

Marcella - Virtual assistant

Ik kwam via Instagram in contact met Sheila en ben ingegaan op haar aanbod wat betreft een gratis Instagram scan call.

Ik was namelijk al een tijdje benieuwd wat een Instagram expert van mijn account vindt. Wat kunnen bijvoorbeeld verbeterpunten zijn, zodat ik klanten ga aantrekken.

Het werd een heel fijn gesprek! Sheila neemt alle tijd voor je! Ze bekijkt echt alles en neemt het helemaal met je door. Ze vertelt wat er goed is en ze geeft je tips wat je zou kunnen verbeteren, wat je beter weg kunt laten of wat je nog kan toevoegen.

Als jij jouw account helemaal zelf hebt opgestart en je bereikt niet jouw gewenste doel, laat Sheila er dan eens naar kijken!!

Ik ben blij dat ik nu weet dat het er al best goed uitziet, maar dat ik hier en daar nog iets kan verbeteren.

Ik ga aan de slag met haar fijne tips!!

Janine - Sieraden ontwerpster

Voordat ik de Instagram scan call had, had ik het beeld over Instagram als merk niet helemaal duidelijk.

Zelf gebruik ik mijn persoonlijke insta al super lang, alleen als merk probeer je wel iets te verkopen. En ik wist niet hoe ik dat op de juiste manier mag communiceren met mijn volgers. Ook hoe ik een volger klant kan maken was erg onduidelijk voor mij.

Doordat Sheila mij heeft laten zien wat de basis is voor een duidelijk zakelijk insta profiel en waar mensen naar kijken, heb ik er echt veel aan gehad. Nu heb ik een heel lijstje die ik binnenkort ga afwerken!

Ik zou de Instagram scan call aanraden aan ondernemers die net beginnen en hun 'way' nog moeten vinden op insta. Ik vond het heel fijn dat je alle tijd had en dat we samen ook door mijn insta gingen! Dat is echt een groot pluspunt!

Nina - fotograaf

Via Instagram kwam ik in contact met Sheila en ik dacht gelijk "zij kan mij helpen!"

Ik vond het moeilijk om mij als fotograaf te positioneren op Instagram. Want tja, ik wil mijn portfolio laten zien en daar gebruikte ik Instagram dan ook voor.

In de Instagram scan call heeft Sheila mij heel goed geholpen. Ze heeft mij hele goede en duidelijke tips gegeven hoe ik als fotograaf mij met een personal brand kan positioneren. Én hoe ik mij kan onderscheiden van andere fotografen.
Ik ben nu (3 dagen later) al door Sheila haar tips in gesprek met een nieuwe klant!

De Instagram scan call zal ik daarom ook zeker aanbevelen aan alle ondernemers die meer uit Instagram willen halen.

Sheila ik wil je bedanken voor de gezellige call en goede tips!

Contact