Gratis Instagram
scan call

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en wil je meer bereiken met jouw Instagram? Meer juiste volgers en meer klanten? Plan dan een gratis Instagram scan call met mij in.

In deze video call van 45 minuten ga ik live jouw Instagram ‘scannen’. Ik zal praktische tips met je delen over hoe jij jouw account kunt verbeteren.

Ook zullen we dieper ingaan op je doelen en bespreken we hoe jij deze kunt behalen.

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien via Instagram. Zodat ze elke dag nieuwe leads (potentiële klanten) binnenhalen.

Na de Gratis Instagram scan call heb jij de juiste handvatten om jouw Instagram te optimaliseren zodat je makkelijker jouw doelen bereikt.

Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je een mail met daarin een link naar mijn agenda. Hier kun jij een datum en tijd kiezen voor de call.

*Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips.
Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.
Reviews

Wat anderen zeggen

Janine - Sieraden ontwerpster

Voordat ik de Instagram scan call had, had ik het beeld over Instagram als merk niet helemaal duidelijk.

Zelf gebruik ik mijn persoonlijke insta al super lang, alleen als merk probeer je wel iets te verkopen. En ik wist niet hoe ik dat op de juiste manier mag communiceren met mijn volgers. Ook hoe ik een volger klant kan maken was erg onduidelijk voor mij.

Doordat Sheila mij heeft laten zien wat de basis is voor een duidelijk zakelijk insta profiel en waar mensen naar kijken, heb ik er echt veel aan gehad. Nu heb ik een heel lijstje die ik binnenkort ga afwerken!

Ik zou de Instagram scan call aanraden aan ondernemers die net beginnen en hun 'way' nog moeten vinden op insta. Ik vond het heel fijn dat je alle tijd had en dat we samen ook door mijn insta gingen! Dat is echt een groot pluspunt!

Nina - fotograaf

Via Instagram kwam ik in contact met Sheila en ik dacht gelijk "zij kan mij helpen!"

Ik vond het moeilijk om mij als fotograaf te positioneren op Instagram. Want tja, ik wil mijn portfolio laten zien en daar gebruikte ik Instagram dan ook voor.

In de Instagram scan call heeft Sheila mij heel goed geholpen. Ze heeft mij hele goede en duidelijke tips gegeven hoe ik als fotograaf mij met een personal brand kan positioneren. Én hoe ik mij kan onderscheiden van andere fotografen.
Ik ben nu (3 dagen later) al door Sheila haar tips in gesprek met een nieuwe klant!

De Instagram scan call zal ik daarom ook zeker aanbevelen aan alle ondernemers die meer uit Instagram willen halen.

Sheila ik wil je bedanken voor de gezellige call en goede tips!

Contact