Mijn gratis aanbod

Gratis Instagram scan call

In een video call van 45 minuten ga ik live jouw Instagram ‘scannen’. En zal ik mijn praktische tips met je delen over hoe jij jouw Instagram kunt verbeteren.
Meer info

Gratis E-book In 5 stappen naar meer
juiste volgers op jouw Instagram

In dit E-book leer ik je hoe je in 5 stappen meer juiste volgers (potentiële klanten) krijgt op jouw Instagram.
Meer info

Blogs over online ondernemen en Instagram

In mijn blogs lees je alles over Instagram. Hoe krijg je meer bereik en interactie, welke hashtags zijn de juiste, wanneer kun je het beste posten en meer.
Lees blogs
Reviews

Wat anderen zeggen

Sienna – Netwerkmarketeer

Ik zat voordat ik met de cursus begon ermee dat ik niet helemaal wist hoe ik goede content kon maken en hoe ik die het beste kon plaatsen.

In de cursus heb ik veel handige tips gehad en ook dat een rasterpatroon op je profiel het erg goed doet. Ook heb ik geleerd hoe het algoritme werkt en hoe ik mijn statistieken beter kan uitlezen en zo ook weet wanneer ik de content kan plaatsen. Voor de content zelf heb ik nog geleerd hoe ik goede pakkende teksten kan schrijven.

Ik zou je aanbevelen aan mensen die verder willen komen in de online business en die meer uit hun sociale media willen halen. Ik zou je aanbevelen aan een vriend van me met zijn eigen bedrijf om hem aan te sporten dat de sociale media erg belangrijk is geworden. Hier kunnen ze veel van leren en kunnen het meteen toepassen.

Debbie – Kunstenaar

5 sterren, gezien je veel persoonlijke hulp krijgt als je een vraag had.

Mijn Instagram is verrijkt en ik heb veel tips en leuke opdrachten gekregen om kritisch naar mijn Instagram en bedrijf te kijken.

Sheila staat voor je klaar en geeft snel reactie als je een vraag hebt.

Contact